THEMAFEESTEN

Onze themafeesten kunnen overal gevierd worden.
In een bedrijfshal of sportkantine, in een feesttent achter het huis, of in uw favoriete partycentrum.

Er zijn diverse thema’s mogelijk.
Klik hieronder voor meer info omtrent het desbetreffende thema.




Nieuw feestidee! Terug in de tijd, thema avond: 'VINYLTJES PARTY'

De DJ draait muziek uit de jaren '60, '70 en '80. Lekker terug in de tijd, Hollandse meezingers, dansbare Dance Classics, Rock 'n Roll, enz. enz.
De meeste plaatjes worden weer gedraaid op de Pick-Up. 45-Toeren singels die we allemaal zo goed kennen. Via een Beemer worden de hoesjes getoond. Dan komen weer die momenten van: "Oh ja...weet je nog", en: "Och, dat plaatje had ik vroeger ook!"
Kortom, een gezellige avond terug in de tijd! Geheel verzorgt door de DJ's met Drive In Show en Beemer presentatie.

Geheel verzorgd, avondvullend: vanaf € 495,-.


TERUG NAAR BOVEN




THEMAFEEST DECOR- EN ONTVANGST ACT: TELEFLASH TIME MACHINE

In de entree van de feestzaal of feesttent staat er een heuse tijdmachine!

Uw gasten worden bij aankomst ontvangen door twee animatieactrices/acteurs en nodigen hen uit de 'TeleFlash Time Machine' te betreden. Aan de andere kant belanden zij in de feestzaal waar het themafeest plaatsvindt. Het komische animatiespel, en de licht-, rook- en geluidseffecten zorgen voor een speciale sfeer.


TeleFlash Time Machine

Origineel gastenontvangst voor themafeesten, zoals; Back to the Sixties, Dance Classic Party, Maffia Avond, Country & Western, Middeleeuwen, Romeinse Tijd en Viking Party.

TERUG NAAR BOVEN



THEMAFEEST CHICAGO NIGHT

1936, Chicago USA, de algemene drooglegging is een feit! Houten auto’s scheuren door de buitenwijken, een golf van terreur raast door de stad. Al Capone staat aan het hoofd van een grote groep schurken en zwaait de scepter in Chicago USA, 1936!

Maar!... niet alleen hij…..
Ook “Godmother Giovana” laat haar charmante criminele vingertje roeren in de illegale drankhandel en stuff-pap! Ze komt bij u langs met haar handlangsters en bodyguards!

Miss Flash, persfotograaf.
Godmother Komt u foto in de krant?

Uw gasten worden ontvangen door twee stoere lijfwachten (Lady’s!) en stellen hen voor aan Godmother Giovana. Indien uw gasten respect tonen aan Giovana, ontvangen zij een pakje “Black Money”. Daarna kunnen uw gasten een illegaal gokje wagen aan de “Walking Black Jack Table”. Er is ook een snuifje “stuff” te koop. Een duister figuur staat daar in de hoek. Wat zal zij gaan doen? Bent u al eens gefotografeerd door een persfotograaf? Pas maar op, het kan ook u overkomen tijdens de “Chicago Night” van Animatiegroep La Femme. Als klapper van de avond en als spectaculaire slotact vindt er ook nog een……
maar dat vertel ik niet! Dat is één van de verrassingen van deze gezellige en spectaculaire Maffia-avond.

Medewerkenden:
4 actrices, 3 uur aanwezig en een spetterende Drive In Show, avondvullend actief.
De avond kan aangevuld worden door een live-orkest, uiteraard in Maffia- of Blues Brother stijl.

De kostuums, het acteertalent en het fameuze grimwerk van de dames van La Femme zorgen ervoor dat uw gasten van de ene in de andere verbazing vallen en een onvergetelijke avond beleven!


TERUG NAAR BOVEN


THEMAFEEST HORROR / HALLOWEEN

La Femme La Femme

Animatiegroep La Femme verzorgt diverse themafeesten, waaronder de special “Horror / Halloween”. Een kunststuk van grim- en kostuumwerk van de bovenste plank. Inzetbaar op personeels- en familiefeesten, spookspeurtochten (geheel verzorgd) enz. Scenario’s op maat geschreven naar uw wensen en doel van het evenement.

Laat u verrassen, en griezel mee met La Femme.


TERUG NAAR BOVEN


THEMAFEEST ROCK 'N ROLL PARTY

Back in time, met z’n alle, lekker terug naar de jaren ’60!
Rock ’n Roll muziek, vetkuiven en pattycoats, gezelligheid en swingen op de dansvloer. Deze tijden herleven in dit themafeest “Rock ’n Roll Party”.

Uw gasten worden ontvangen door twee actrices met een typisch jaren ’60 drankje. Daarna worden uw gasten uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de Kappers Corner. Twee professionele kapsters verzorgen er vetkuiven en op verzoek bij de dames een “suikerspin” kapsel. Een grappig spel mag natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van …… helaas, ik vertel nog niet alles! Ook Miss Flash komt langs. Zij zet uw gasten op de foto, maar dan wel op een originele wijze! De D.J. zorgt voor een lekker stukje rock ’n roll muziek waar je op kunt dansen en swingen. Elvis, Cliff Richard, The Shadows, enz. enz.

 

TERUG NAAR BOVEN


LA FEMME'S SPOOKSPEURTOCHT 'VOYAGE TERRIBLE'


Het is mogelijk Animatiegroep La Femme in te huren om een griezelige spookspeurtocht te houden. Indien mogelijk te organiseren bij uw favoriete feestlocatie. Wij hebben ook suggesties voor een geschikte locatie.

Uw gasten worden ontvangen met een borreltje. Dan volgt er een uitlegronde van de speurtocht. Uw gasten gaan dan in groepjes het bos in.
Nu maar griezelen! Onderweg komen zij de meest vreselijke situaties (en acteurs) tegen. Na afloop van de speurtocht drinken we er nog eentje, of twee of….. nou ja, we zien wel.

Het is mogelijk de avond af te sluiten met een Horrorfeest met Drive-in Show of live orkest, natuurlijk in horrorstijl. Uw gasten kunnen nog op de foto met de acteurs. Een leuk aandenken aan dit feest!

Informeer naar de mogelijkheden.

TERUG NAAR BOVEN