ORKESTEN

Alle bands waarmee wij zaken doen zijn stuk voor stuk ervaren bands.
Geen bandjes die afzeggen net voor het feest!
Of het gaat om een One-Man-Band, duo-orkest, een kleine band, of een heel orkest met zangeressen en blazers, alle muzikanten zetten steeds weer hun beste muzikale beentje voor. Mocht er door ziekte of overmacht toch een band uitvallen, zorgen wij voor een passend alternatief. Zonder extra kosten of garantiefonds!

Al eens een band gezien?
Wij brengen u daarmee graag in contact.
U kunt dan gaan kijken/luisteren tijdens een optreden of repetitie.

Of kom eens langs in onze showroom.
U kunt dan CD’s beluisteren en foto’s bekijken van bands die dan nog vrij zijn.


Hieronder kunt u alvast enkele suggesties bekijken.
ROCK & LOL Band "CANVAS"
CANVAS LIVE

CANVAS LIVE
CANVAS! is een Rock &Lol Band uit het Brabantse Raamsdonk.
Optredens van deze verrassende feestformatie staan bol van gevarieerde muziek aangevuld met een flinke dosis show, humor, onzin en bijbehorende attributen. Deze muzikale chaos laat zich het beste omschrijven als "Stevige Nederlandstalige-Accordeon-Rock-Hoempa-Polonaise-Feest-Muziek" Bekende covers (altijd overgoten met een eigen CANVAS!-sausje) voeren de boventoon, afgewisseld met eigen werk en de nodige improvisatie op het podium!
Het publiek wordt in een "Feest der herkenning" meegenomen van het Limburgse Rowwen Heze naar het Achterhoekse Normaal en van de Amsterdamse Sjonnies naar de Brabantse WC Experience en BZB. Met deze bonte mix aan muziekstijlen staat elke zaal, café, of feesttent binnen de kortste keren op zijn kop!
Kortom: FEEST GEGARANDEERD!

 


TERUG NAAR BOVEN


Rock/cover band: WHITE LABEL

White Label

De rock/cover band “White Label” heeft in de jaren 1978 tot 1983 actief de Brabantse podia bestegen en ’n singel uitgebracht. Met het onvergetelijke repertoire met de bekendste nummers van o.a. Golden Earring, Rolling Stones, Beatles, U2, Thin Lizzy, Steve Miller Band, Tina Turner, Fleetwood Mac, De Dijk, Het Goede Doel, The Free, enz. enz. is er regionaal furore gemaakt. Na zo’n 30 jaar is deze band uitgenodigd om ’n reünie optreden te verzorgen tijdens het Helvoirts Weekend dorpsfeest 2012. Het was een groot succes! Het publiek vraagt naar meer! D’r kan ook meer komen!

“White Label” is nu te boeken met een bezetting van: drums, toetsen, gitaar en basgitaar, maar liefst twee solo-zangers en ‘n zangeres, 2 background zangeressen en sax. Een podium vol ervaren muzikanten die de jaren ’70 en ’80 weer swingend laten herleven.


Rock/Coverband White Label: de mensen

Prijzen en mogelijkheden in overleg. Repertoirelijst en DVD op aanvraag.


TERUG NAAR BOVEN

FEESTBAND 'DINGES' : We hebben er een meisje bij!

Zangeres Feestband Dinges

TOP-100 / Feestband Nu mét zangeres.

Feestband “Dinges”, die u inmiddels zo goed kent, heeft er een meisje bij!
Haar naam is Siwan, 23 lentes jong, een dijk van een stem en een plaatje op ’t podium. Een prima aanwinst voor deze band! Samen met de jongste telg Hakim, stroomt er weer jong bloed door de muzikale aderen van Feestband “Dinges”!
Dus het repertoire van Feestband “Dinges” is inmiddels aangepast, en is verrassend swingend.

En de prijs?
Die blijft laag, en altijd bespreekbaar, zoals u gewend bent.
Wil je de band eens zien spelen? Kom gerust eens langs tijdens de repetitie, dan kun je persoonlijk kennismaken met de bandleden, en precies vertellen wat jij wilt horen op je feest.

Feestband “Dinges”: 100% feestgarantie!
.

 

FEESTBAND 'DINGES'

Feestband 'Dinges' Al jaren een begrip in feestend Nederland. Gewoon een gezellige band uit het zuiden, inzetbaar op elke gelegenheid, familie- of bedrijfsfeest, op dorpsplein of in een feesttent. Feestband Dinges bestaat uit 4 ervaren muzikanten die een avondvullend programma brengen, van Pop tot Neder- smart, dance-classics, feest- of Top-40 muziek, rock of juist heel romantisch, voor ieder wat wils.

 


TERUG NAAR BOVEN

EENMANSORKEST 'JAC WIJERS'

Jac Wijers Jac Wijers, een zeer ervaren muzikant die in zijn ééntje muziek maakt en zingt alsof u een flinke band hoort. Ideaal voor kleine feestjes, diner dansants, beurzen, recepties, seniorenfeestjes, enz.
Met zijn ruime repertoirekeus en een aangepast geluidsniveau vermaakt hij uw gasten op gepaste wijze. Het is mogelijk om dit éénmans orkest uit te breiden tot een duo met een zangeres.


TERUG NAAR BOVEN

BlUES / ROCK TOP2000 BAND 'TO THE HILT'

Blues / Rock TOP2000 band “To the Hilt“ is een 6 mans band voor in ’t café, Blues/Rock festival, kermis, braderie, motortreffen of camping, enz.
Zes ervaren muziekvrienden brengen bekende nummers van de hieronder getoonde repertoirelijst. Het publiek zal deze nummer zeker herkennen van de radio, vooral Arrow-Rock fans. Stevig, swingend en herkenbaar.
De prijs:...'To The Hilt'
Gewoon even overleggen met Jan wat de mogelijkheden zijn, wél verrassend laag...

Groepsfoto-To-The-Hilt

Het repertoire van 'To The Hilt' bestaat uit TOP2000 nummers van o.a.:
Alquin, Animals, The, Bad Company, Beatles, The, Brainbox, Bonnie Raitt, C.C.R., Cream, The, Cuby a.t. Blizzards, Deep Purple, Doors, The, Elvis Presley, Eric Clapton, Free, The, Garry Moore, Golden Earring, Jimmie Hendriks, Joe Cocker, Kinks, The, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, The, Status Quo, Steppenwolf, Tina Turner, ZZ Top, en nog veel, veel meer...

Bezetting:
Zangeres, Zanger / gitarist, Gitarist, Bassist / zang, Toetsen / zang, Drums / zang.


TERUG NAAR BOVEN

SEVENTIES ROCK BAND 'SMASH'

SMASH Seventies Rock Band “Smash” is de ideale band voor in de kroeg, kantine, feesttent of buitenpodium, waar een stevig stukje rock op z’n plaats is. Met een 5-mans bezetting van een drummer, bassist, solo- en slaggitarist en een zanger spelen zij hoofdzakelijk herkenbare Top 100 rockmuziek uit de jaren ’70 en ’80.
 

TERUG NAAR BOVEN

SO WHAT SOUL & BLUESBAND
SO WHAT SOUL BLUESBAND So What!
Moderne band met als bezetting maar liefst 13 muziekvrienden! 2 zangeressen, 6 blazers, en een compleet combo zorgen voor een onvergetelijke feestavond. En de prijs? Verrassend laag!


TERUG NAAR BOVEN

GOUD VAN OUD / TOP2000 BAND 'ZONDER HENK!'

Zonder Henk is een leuke trio-band voor in ’t café, op het dorpsplein of in een feesttent, maar ook voor ‘n familie- of bedrijfsfeest.
Drie ervaren muziekvrienden brengen bekende nummers van artiesten uit het lijstje hier naast.
De ervaring van deze muzikanten blijkt uit het enthousiasme waarmee zij muziek maken. Het wordt een echt feestje!
Het publiek wordt betrokken bij het optreden door interactief mee te doen met zingen en swingen! Ook met een vleugje humor....

Meer weten?
Bel Het Fuifnummer, tel. 0492-555174
of e-mail: fuifnummer@planet.nl

Goud van Oud / Radio bekend / TOP2000
Het repertoire bestaat uit nummers van o.a.:
Animals, The, Beatles, The, Bee Gees The, Bon Jovy, Box Tops, C.C.Revival, Cream, The, Dire Strates, Doobie Brothers, Doors, The, Elvis Presley, Eric Clapton, Gary Moore, Golden Earring, Joe Cocker, Kings, The, Los Lobos, Neil Young, Robbie Williams , Rolling Stones, The, ZZ Top, enz. enz.
En een aantal moderne nummers die iedereen kent, jong en oud.

Bezetting:
zang / gitaar, zang / basgitaar, zang / drums


TERUG NAAR BOVEN