ACTS

Om uw feest een extra feestelijk tintje te geven hebben wij speciale acts in ons bestand. Wat dacht u van “Lady Dice”, de wandelende black jack tafel, of de “Brabantse Troubadour” om uw receptie op te luisteren met leuke Brabantse liedjes. Een clown om uw jongste gasten te vermaken, of een goochelaar om uw gasten aan tafel te verbazen met zijn “table magic” goocheltrucks.

En wat dacht u van Animatiegroep “La Femme”.
Zij ontvangen uw gasten met de meest ongelooflijk doldwaze typetjes!
B.v. de Lelijke Stiefzusjes, Barones Sip, een dwaze toiletjuffrouw, of De Verre Tante die opeens op uw feest aankomt.

Of liever een workshop, glasblazen, limbo dansen, Afrikaans trommelen, enz.

Miss Flash kan ook bij u langskomen. Zij maakt leuke foto’s van uw gasten met een originele fotolijst. Kijk maar eens in “het fotoboek” op deze site!

Kortom, te veel om op te noemen.

Hieronder kunt u alvast enkele suggesties bekijken.


KARIKATUUR EN PORTRET TEKENAAR "PETER"

Het werk van Karikatuur en Portret Tekenaar "Peter".


 Karikatuur en Portret Tekenaar "Peter". Karikatuur en Portret Tekenaar "Peter".
Peter maakt van uw gasten een comisch portret terwijl het feest zijn gang gaat. Een top-kunstenaar, werkzaam op feesten, recepties, beurzen, enz. voor een verrassend lage gage.

Nu boeken bij Het Fuifnummer!

Referenties: Opleiding genoten in Boedapest, Vakschool voor Beeldende Kunst, Kunstacademie te Boedapest, gewerkt als tekenaar in Oostenrijk, Spanje, Kroatië, Nederland.

TERUG NAAR BOVEN


BUIKDANSERES "ZEYNA"

Buikdanseres "Zeyna" “Zeyna” danst in traditionele kleding Egyptisch, Turks, Tunesies en Arabisch.Een wervelende sluierdans, een kittige stokdans, mysterieuze kaarsendans of een spectaculaire zwaarddans. Een waar spektakel en een lust voor het oog.Er dient een goede geluidsinstallatie aanwezig te zijn.

TERUG NAAR BOVEN

SHOWBALLET "THE CRYSTAL DANCERS"

Showballet “The Crystal Dancers”
Professionele dansgroep, bekend van TV en show-bizz.
Treed op tijdens bedrijfs- en privéfeesten, modeshows, evenementen en themafeesten.

TERUG NAAR BOVEN

ANIMATIEGROEP "LA FEMME"

La Femme - Barones
Miss Sporty Zij ontvangen uw gasten met de meest ongelooflijk doldwaze typetjes! B.v. de Lelijke Stiefzusjes, Barones Sip, een dwaze toiletjuffrouw, of De Verre Tante die opeens op uw feest aankomt.

Voor meer foto's klik HIER


TERUG NAAR BOVEN


LADY DICE "DE WANDELENDE BLACK JACK TAFEL"

Lady Dice “Lady Dice”, de wandelende black jack tafel

TERUG NAAR BOVEN

DE BRABANTSE TROUBADOUR

Brabantse Troubadour Deze Oer-Brabantse artiest, zingt liedjes uit Brabant, en begeleid zichzelf op gitaar, accordeon, maar speelt ook mondharmonica. Gezellig, voor ouderen, maar vooral voor iedereen die een stukje puur muziek wil tijdens receptie’s of andere bijeenkomsten.

TERUG NAAR BOVEN

'ANDRE HAZES' DE LOOK-A-LIKE

Andre Hazes - Look -A-Like De enige echte dubbelganger van André Hazes is natuurlijk Gerard. Zijn postuur, de stem, het enthousiasme en natuurlijk de muziek, alles lijkt er op dat het de echte is…..behalve de hoogte van zijn gage!Voor de Hazes-fans een must op zijn of haar feest. Gerard zingt 100% live!


TERUG NAAR BOVEN

ALLROUND ZANGERES 'HANNEKE PARKER'

Hanneke Parker Deze oerhollandse zangeres mag op geen enkel feest ontbreken. Of het nu een bedrijfs- of familiefeest betreft, Hanneke zet haar beste muzikale beentje voor. Hollandstalig, dance classics, Top 40 hits, u zegt het maar! Hanneke brengt haar repertoire met veel plezier en enthousiasme, dat kun je zien, dat moet je horen!
 

TERUG NAAR BOVEN

DE ENIGE ECHTE LOOK-A-LIKE 'FRANS BAUER'

Frans Bauer Niet te geloven! Zo ECHT hij lijkt!
Jurgen zingt, beweegt en ziet er uit als Frans Bauer.
In het half-uur optreden zingt hij het populaire repertoire van Frans vol overgave en gezelligheid. Hij brengt doorbij een professionele geluidsinstallatie mee, zodat er niets mis kan gaan.

TERUG NAAR BOVEN

ALLROUND ZANGERES 'DEBBY'

Zangeres Debby Debby, een professionele en zeer veelzijdige zangeres, inzetbaar op familie- en bedrijfsfeest, feesttenten, enz. Met haar vocale en vobale kracht zingt Debby elke zaal plat!Deze specialiste in het zingen van nummers van o.a. Celine Dion zou ook een Look-A-Like kunnen zijn. Ook dance classic repertoire spettert van het podium.

TERUG NAAR BOVEN

ALLROUND ZANGERES 'PAULA-D''

Zangeres Paula-D Wat je ook te vieren hebt….
Paula is van de partij om van uw feest iets bijzonders te maken.Een extra muzikaal tintje aan uw bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of wat voor evenement dan ook. Paula brengt een zeer breed repertoire, modern, Engels-, Duits- en/of Nederlandstalig, u zegt het maar. Door het enthousiasme en de jarenlange podiumervaring is succes gegarandeerd.
En de prijs? Verrassend laag!

TERUG NAAR BOVEN

RICHARDO'S 'MAGIC ILLUSIE SHOW'

RICHARDO'S 'MAGIC ILLUSIE SHOW' Prachtige illusie show, boordevol magie en horror!
Uw gasten zullen verbaasd staan. Hoe doet ‘ie dat nou?

Over deze show zal nog lang worden nagepraat!

TERUG NAAR BOVEN

DE KERSTMAN

Natuurlijk, het is altijd leuk de Kerstman op bezoek te krijgen. Vooral als hij nog kan goochelen ook! Hij ontvangt uw gasten in de entree, deelt cadeautjes uit, of doet goocheltrucs aan tafel tijdens het diner.
Ook een Kerstman en vrouw is mogelijk.

TERUG NAAR BOVEN

VAMPIRELLA 'ZEYNA'

“Vampirella” is een dansact met zwaard, waarbij “Zeyna” in Gothic-kleding met abrupte bewegingen uw gasten laat schrikken. Geen act voor watjes dus!
Mooie act voor griezel thema-avonden, of een spraakmakende act op welk feest dan ook.

Verrassingsact voor verjaardagen,
jubilarissen, enz. Er dient een goede
geluidsinstallatie aanwezig te zijn.


TERUG NAAR BOVEN